Maatwerk woonoplossingen voor elke situatie

Door onze jarenlange ervaring beseffen wij dat iedere zorgvraag anders is en andere oplossingen vraagt. Uw wensen inventariseren wij zorgvuldig en passen de woning volledig naar wens aan, wat geldt bij al onze maatwerk woonoplossingen. Tijdens het bouwproces is er vaak overleg met u om verdere wensen voortdurend met u af te stemmen. Zo krijgt u precies de zorgeloze woning waar u blij en gelukkig van wordt.

Uw woning wordt gebouwd in onze werkplaats. Daardoor kan het bouwproces veel sneller gaan en houden we duidelijke controle over elke fase van het bouwproces. Het beperkt namelijk de tijd dat de bouwwerkzaamheden bij u thuis plaatsvinden. De bouwplaats blijft ook veel schoner, prettige gedachte toch?

Maatwerk woonoplossingen met ruime keuze

Naast de kwaliteit van maatwerk woonoplossingen en de persoonlijke inbreng van uw wensen, bewaken wij zorgvuldig uw budget. Wij realiseren alles moeiteloos voor u met oog voor detail, van een standaarduitvoering met alle basisvoorzieningen tot een exclusieve woning met luxe voorzieningen. Dit natuurlijk binnen het door u gestelde budget.

Maatwerk woonoplossingen zijn onze standaard

Bij bouwbedrijf Lichtenburg hebben wij veel maatwerk woonoplossingen voor u beschikbaar. Zo kunnen wij chalets, mantelzorgwoningen, studentenwoningen, woonunits en zorgwoningen voor u bouwen. Bent u toch op zoek naar een ander soort maatwerk woonoplossing? We kijken graag met u mee in wat wij voor u kunnen doen. Neem contact met ons op!

"Hilco heeft ons ontzettend geholpen met zijn persoonlijke aanpak. Hij hielp ons geduldig met het samenstellen van een passende zorgwoning voor mijn moeder. Hierdoor kan ik nu veel beter voor haar zorgen."

Wij gaan graag met u in gesprek!