Maak kennis met onze werkwijze

De werkwijze van Bouwbedrijf Lichtenburg bestaat uit vier stappen: verkennend gesprek, ontwerpen, bouwen en afleveren.

Verkennend gesprek

Een kennismakingsgesprek stelt ons in staat te mogen ontdekken hoe wij u het beste kunnen helpen.

Tekening & Ontwerp

Tijdens het tekenproces creeëren wij het concept van de woonoplossing dat aansluit op uw behoeften en wensen.

Bouwen

Wanneer het concept aan al uw wensen voldoet beginnen wij aan het bouwproces, waar u ook kijkje kunt nemen.

Aflevering op locatie

De woning is af en dat betekent dat wij deze bij u kunnen leveren wanneer het u het best uitkomt.

Kennismaking en doorspreken van uw wensen

Tijdens de eerste kennismaking ontdekt u wie wij zijn en hoe wij werken. Daarnaast is het belangrijk dat wij u goed leren kennen. Hierdoor brengen wij zorgvuldig uw wensen in kaart en begrijpen wij wat voor u werkelijk. Deze werkwijze geeft u duidelijkheid en is overzichtelijk voor ons en vooral voor u.

We bespreken de gewenste voorzieningen, zoals beugels of gelijke vloeren, die in de woning moeten worden aangebracht. Verder schenken we ruim aandacht aan praktische zaken, zoals het moment van de oplevering van uw woning. Wij voorkomen veel ergernis tijdens de bouw door veelvuldig overleg en een transparante planning.

Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek!

Tekening & Ontwerp

In de volgende fase gaat onze architect aan de slag met de zaken die we met u hebben besproken. Hij werkt alles uit in een overzichtelijke 3D tekening. Tijdens het tekenproces is hij constant bezig met het implementeren van uw wensen en kijkt hij wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Zo ontstaat het eerste concept dat duidelijk laat zien wat het gaat worden.

We nemen alles rustig door en bespreken precies wat u op de tekening ziet. Hierdoor wordt u meegenomen in het proces en kunt u de zaken veel beter beoordelen. Gewenste wijzigingen en aanvullende wensen worden zorgvuldig opgeschreven en vervolgens toegepast in een nieuwe versie van het ontwerp. Zodra we samen alle zaken die u belangrijk vindt volledig hebben uitgewerkt, gaan we ons richten op het nauwkeurig uitwerken van de offerte.

Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek!

Bouwen

Nadat alle zaken door de architect tot tevredenheid van u zijn afgerond, gaan we na uw akkoord op de offerte beginnen met de eerste voorbereidingen.

Door middel van een staalchassis wordt er een stevige basis neergezet, waarna er wordt begonnen met de opbouw van de buitenwanden en het dak. Als deze erop zitten kunnen de binnenwanden geplaatst worden, tegelijk met elektra, water, kozijnen en deuren. De basis van de woning is gebouwd en de keuken en badkamer kunnen worden geplaatst. Aan het einde worden eventuele extra wensen gemonteerd in de woning.

Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek!

Aflevering op locatie

De woning is af en dat betekent dat wij deze bij u kunnen leveren. We maken hiervoor met u een afspraak. Er wordt eerst een fundatie geplaatst, waarna de woning op de juiste plek wordt gezet. De woning wordt verdiept in de grond, zodat er geen drempels zijn.

Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek!